Savaşçı 50. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle |  Fox Tv

Savaşçı 50. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle | Fox Tv

Başrollerinde Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un rol aldığı Savaşçı dizisinin 50.bölümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dizi hayranları Savaşçı dizisinin 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırmaya başladı bile.

Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünde neler olacak? Kağan yüzbaşı, Haydar yüzbaşı ve kılıç timi bu defa hangi göreve gidecekler? Her an ölümün kıyısında vatan için mücadele eden özel kuvvetler mensubu "Kılıç Timi" her bölümde olduğugibi 50. bölümde de yürekleri ağza getirecek.

savasci-50-bolum-fragmani

Kağan Bozok Haydar Yüzbaşı'yı vurdu. Haydar Yüzbaşı öldü mü? Yoksa bunların hepsi küresel terör finansmanlarını çökertmek için kopuz albayından dahil olmadığı büyük bir plan mı?

Dizi hayranları olarak ben de bunun bir oyun olmasını istiyorum. Her ne olursa olsun Kağan Yüzbaşının Paşa' yı vuracağına ihtimal bile vermiyorum. Benim tahminim Kağan yüzbaşıyı şebekenin arasına sızdırmak için bu da ayrı bir operasyon.

Savaşçı 49.Bölüm Özeti

Bu sahne 7000 senelik türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşik tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından önce korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı. Onları tabiatınbabası tanıdı. Onların oğlu oldu.

Savaşçı 49.Bölüm İzle

Birgün o tabiat çocuğu tabiat oldu. Şimşek, yıldırım, güneş oldu. "TÜRK" oldu.

Kıbrıs, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Doğu Türkistan, Azerbaycan, Özbekistan dan oluşan bir timin başında Haydar yüzbaşı var. Kılıç ise Türkiye. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır. Dünyayı aydınlatan güneştir.

Kağan yüzbaşı, Haydar yüzbaşı ve kılıç timini bakalım yeni bölümde ne gibi görevler bekliyor. Fragmandan izlediğimiz izlenime göre tim sınır dışı görevine katılıyor. Türk Cumhuriyetlerinden askerlerde ekibe katılmış gibi gözüküyor.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.