Seal Team 1. Sezon 17. Bölüm Fragmanı İzle

Seal Team 1. Sezon 17. Bölüm Fragmanı İzle

Seal Team 1. Sezon 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Seal Team’in 1. sezon 17. bölümü 21 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Seal Team dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Seal Team, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Seal Team dizisi 1. Sezon 17. Bölüm fragman izle…

Seal Team’in 1. sezon 17. bölümü 21 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Seal Team Genel Hikaye/Konusu

Dünyanın en seçkin ve özel operasyon güçlerinin bulunduğu Navy Seal için başarısızlık asla bir seçenek değildir. Bu güçlü ve korkusuz savaşçılar, imkansız gibi görünen yüksek riskli birçok gizli görevi başarıyla yürütürler.

Tehlikeli görevlerin üstesinden gelen ekip, eve döndüklerinde ise farklı bir stresle baş başa kalır. Yaptıkları işleri saklamak, anlık olarak göreve çağırılmak ve her görevin onların sonu olabileceğini bilmek ekip üyelerinin ve ailelerinin üzerinde fazlasıyla baskı oluşturmaktadır. Ancak onların geçilmez yeminleri ve vatanseverlikleri her şeye karşı dayanmak zorunda bırakır.

Seal Team 1. Sezon 17. Bölüm İzle

Seal Team dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 17. Bölümünü çarşamba günü CBS kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.