Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Sefirin Kızı 14. son bölüm izle

Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Sefirin Kızı 14. son bölüm izle

Sefirin Kızı dizisi bu akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başlar. Peki Sefirin Kızı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Sefirin Kızı son bölüm izleme ekranı.

Star TV' nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı bu akşam 14. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sefirin Kızı’un son bölümünde ise; Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Sancar’ı katil yapmama yolunda her yol mübahtır. Bunun için konakta kalmayı bile göze alır. İşte Sefirin Kızı 15. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

SEFİRİN KIZI 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı dizisinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı. Aşağıdaki linkten Sefirin Kızı fragmanını izleyebilirsiniz…

SEFİRİN KIZI 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SEFİRİN KIZI 14. SON BÖLÜM İZLE

sefirin-kizi-14-bolum-ozeti.jpg

SEFİRİN KIZI 14. BÖLÜM ÖZETİ

Sancar ve Nare arasında kıyasıya bir savaş başlar. Sancar intikamını almaya, Nare ise o intikamı Sancar’a aldırtmamaya yeminlidir.

Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Sancar’ı katil yapmama yolunda her yol mübahtır. Bunun için konakta kalmayı bile göze alır.

Sancar ise Nare’nin savaşına aynı kararlılıkla cevap verir. Sonuna giden yolda bütün hesaplarını kapatmaya başlar. Tek amacı, onun yokluğunda herkesi garantiye almaktır. En başta da kızıyla Nare’yi.

Ama Gediz, Sancar’ı en hassas yerinden vuracaktır. Nare’ye olan sevdasından ve kıskançlığından.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.