Sefirin Kızı 28.Bölüm Fragmanı

Sefirin Kızı 28.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünde neler olacak? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünü pazartesi akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bir çok zorluğu geride bırakan Sancar ve Nare, akşamları kızlarıyla çizgi film seyrettikleri, markete gittikleri, evde yemek yaptıkları bir yaşamın hayalini kurarlar. Artık destan değil normal bir hayattır istedikleri.

Ama Akın’ın cesedi, buna izin vermez. Hem Gediz, hem Sahra, hem Güven, hem Kahraman bu cesedin peşindedir. Geçmiş yaşamlarından bir ölü, Sancar ve Nare’nin yeni ve mutlu bir hayat kurmasına izin verecek mi?

Elvan, konağı ve Yahya’yı terkeder ve kimsesizliğiyle yüzleşmeye karar verir. Nare, bu yüzleşmede onu bir an bile yalnız bırakmaz ama başka bir kimsesiz kız olan Sahra’nın da onları rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 28.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Sefirin Kızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sefirin Kızı dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar