Sefirin Kızı 31.Bölüm Fragmanı

Sefirin Kızı 31.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 31.Bölümünde neler olacak? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 31.Bölümünü pazartesi akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

“Benim memleketim, yarasından çiçek açtırır.”

Kahraman, Sahra’nın işlediği Loki cinayetini üstlenir. Nare’nin polis çağırmaması için de, Menekşe ile Loki’nin ilişkilerini açıklar.

Sancar bebeğinin babasının sorgulanmaması için cinayeti ört bas eder. Bir de üstüne Loki’nin babasına kan parası ödeyince Nare çileden çıkar.

Hayatları boyunca kavuşmak için bekleyen Sancar ve Nare, kavuştuklarını sandıkları an kültür farklılıklarıyla yüzleşmişlerdir. Namus belası, can kısası, kan parası, nişan bohçası, gelin hamamı…

Nice sevdalıyı ayıran ayrı dünyalar gerçeği, Nare’nin de üzerine kabus gibi çökmüştür. İki sevdalı, bu kabusu rüyaya çevirebilecekler mi?

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 31.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Sefirin Kızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sefirin Kızı dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar