Sefirin Kızı 33.Bölüm Fragmanı

Sefirin Kızı 33.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 33.Bölümünde neler olacak? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 33.Bölümünü pazartesi akşamları Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nare ve Sancar ayrılırlar ama ikisi de kendi yaralarını sarmaya değil, birbirlerini korumaya koyulurlar.

Nare, çemberi giderek daraltan Kahraman’dan Sancar’ı korumak için Gediz’le işbirliği yapar. Sancar için babasına yalvarmaya bile razı olur.

Sancar ise hem Nare’yi belalardan korumaya çalışır, hem de ailesi ve Melek onu suçlamasın diye uğraşır. Nare’yi uzaktan takip ederken iyice sıkışan Gediz’e, Gediz’in peşindeyken Sahra’ya ulaşır. Sahra’dan şüphelenir ve bu sayede de Menekşe’nin oyununa ulaşır. Sancar gerçekle yüzleşir: bir oğlu olmayacaktır…

Her şey domino taşları gibi yıkılır ve bütün oyunlar açığa çıkarken, galibiyet tek bir kişinin olacak gibi görünmektedir; Kahraman’ın.

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü olan 33.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Sefirin Kızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sefirin Kızı dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de Star Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar