Sen Çal Kapımı 16.Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı 16.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünde neler olacak? Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünü çarşamba akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Eda, Serkan’ın onu terk etmesiyle mahvolur. İtalya’ya gidip eğitimini tamamlamaya karar verir. Ama bu kez de İtalya bursunu verenin babaannesi olduğunu ve halasının aracı olduğunu öğrenir. Halasıyla da arası bozulur. Artık kimsenin onun hayatına müdahale etmesine izin vermeyecektir.

Eda’nın işe gelmeyeceğini öğrenen Efe ona iş teklif eder. Sadece kendisine bağlı çalışabilecek, Serkan Bolat’la hiçbir ilişkisi olmayacaktır. Eda önce Serkan’la aynı binada, onu her gün görerek yapamayacağını düşünür. Ama sonra kararını hatırlar: Artık kimseye bağlı kalmadan, hayatının gidişatını kendisi belirleyecektir. Efe’nin teklifini kabul eder.

Eda’yı hayatından çıkardığını sanan Serkan, işyerinde çalışmaya başlayan Eda’yı görünce çıldırır. Ama Efe’nin çalışanı olduğu için bir şey yapamaz.
Eda Serkan arasında soğuk savaş başlar. Ofistekiler de şaşkındır. Eda tatlı tatlı intikamını alırken, Serkan’ı çileden çıkartmaktadır.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Sen Çal Kapımı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar