Sen Çal Kapımı 18.Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı 18.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 18.Bölümünde neler olacak? Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 18.Bölümünü çarşamba akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Efe, Türkiye’nin en önemli ailelerinden birini holdinge müşteri olarak getirerek Serkan’ın güvenini kazanmaya çalışır. Oysa aslında Serkan’la ilgili gizli planları vardır. Aile büyük projelerini vermeden önce, evlerinin tadilatını yaptırarak şirketi tanımak ister. Evin tadilatıyla Eda ve Serkan ilgilenir, evin sahipleri Emre ve Aslı’yla arkadaş olurlar. Aslı özel bir sırrını Eda’yla paylaşınca, işler çığırından çıkar. Serkan ve Eda birçok yanlış anlaşılmaya yol açacak tatlı  bir maceraya atılırlar.

Bu arada Serkan, Eda’nın hamile olduğuna emindir. Ama Eda’nın bu konuda kendisine hiçbir şey söylememesi onu çıldırtmaktadır. Bir taraftan Eda’ya beslediği derin aşk, diğer taraftan ona yakın olamamak Serkan’ı mahveder.  

Eda ise tüm kızgınlığına rağmen Serkan’a olan hislerine engel olamaz.

Efe’nin oynadığı oyunda Eda’nın alacağı tavır ise Serkan ve Eda arasındaki ilişkiyi bambaşka bir noktaya sürükleyecektir.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 18.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Sen Çal Kapımı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar