Sen Çal Kapımı 20.Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 20.Bölümünde neler olacak? Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 20.Bölümünü çarşamba akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Eda ve Serkan'ın son tartışmaları, Eda'nın Serkan'a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle bitti. Serkan, Eda'nın onu bu kadar çabuk unutabilmesi konusunda kırgın,  bir taraftan babasının sahiplenmediği hatanın bedelini ödemeye mahkum hissediyor kendini. Eda’nın sonsuza dek ellerinden kayıp gideceğini düşünüyor. Eda’ya gizemli bir adamdan gelen çiçek işin tuzu biberi oluyor.

Seneler önceki kazayı, Eda'nın anne ve babasının ölümünün arkasında yatan ismi konuşmak, ona anlatmak üzere Eda'nın peşine düşüyor.

Serkan'ın Eda'ya anlatmak istedikleri yeterince zor, onları nasıl öğrendiği de önemli. Serkan baş başa kalabilecekleri, uzun uzun konuşabilecekleri bir ortam yaratmak istiyor, kimsenin onları rahatsız etmeyeceği. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahı, Serkan'ın evine Selin'in gelişiyle Eda’yı kötü bir sürpriz bekliyor. Gerçeği öğrenen Eda ne karar verecek? Aşk her şeyin üstesinden gelecek mi?

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 20.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Sen Çal Kapımı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar