Sen Çal Kapımı 7.Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünde neler olacak? Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünü çarşamba akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sen Çal Kapımı yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi 7.Bölüm yeni fragman izle…

Serkan, Eda’yı paparazzilerden kurtarır. Hem de alacağı ödülü, Selin’le konuşmasını ve aylardır üzerinde çalıştığı sözleşmeyi umursamadan.

Eda, ilişkilerinin bambaşka bir boyut kazandığını düşünüyor artık. Ama gerçekten öyle mi? Ertesi gün Serkan Bolat ortadan yok oluyor, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Selin hariç! Eda çıldırıyor bunu öğrenince. Selin ise aşırı mutlu.

Eda, Serkan’ın yokluğunda, önemli bir müşteriye imkansız bir işi bir günde bitireceğine söz vermiş bulunur. Serkan ortaya çıkınca ofiste kavga gürültü giderek büyür. Ekip Eda ve Serkan tarafında ikiye bölünür. Eda bir taraftan Serkan’ın nereye kaybolduğunu öğrenmeye çalışırken bir taraftan da müşterinin işini yetiştirmeye çalışır. Serkan ile Eda arasındaki gerginlik birlikte sabahladıkları bir gecede son bulacaktır.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Sen Çal Kapımı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar