Serra Pirinç kimdir, kaç yaşında, nereli,  Serra Pirinç Mucize Doktor 22. Bölümde Konuk Oyuncu

Serra Pirinç kimdir, kaç yaşında, nereli, Serra Pirinç Mucize Doktor 22. Bölümde Konuk Oyuncu

Her bölümde birbirinden farklı oyuncuları konuk eden dizisinde 22. Bölümde konuk oyuncumuz Serra Pirinç olacak. Peki Serra Pirinç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mucize Doktor, neredeyse her bölümde ünlü oyuncuları konuk etmeye devam ediyor. Diziye daha önce de Yasemin Özilhan, Özge Özpirinççi, Ali Semi Sefil, Şerif Erol, Beren Gökyıldız ve Kemal Başar gibi isimler konuk olmuştu. Mucize Doktor dizisinde bu hafta 22. bölümde konuk oyuncu Serra Pirinç oldu. Peki Serra Pirinç kimdir, kaç yaşında, nereli? Mucize Doktor 22. bölüm konuk oyuncu Serra Pirinç hangi rolü canlandıracak?

Serra Pirinç Kimdir?

TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve pazartesi günlerine yeni bir soluk getiren Vuslat dizisinde Ceylan karakterini canlandıran Serra Pirinç'in güzelliği herkesi etkiledi.

Serra Pirinç 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Oyuncu ikizler burcudur ve sempatik tavırları ile rol aldığı dizide dikkat çekmeyi hemen başarıyor. Serra Pirinç liseden sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Tiyatro Teras’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Serra Pirinç çalışmalarını Rezzan Çankır Oyunculuk ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.Sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınmıştır.  İlk dizisi de Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteridir. Bizim Hikaye dizisinde Müjde Rahmet’in arkadaşı olarak başlamıştı ancak sonradan sevgili oldular.

pirinc-mucize-doktor-dizisine-konuk-olacak.jpg

Müjde titizlik hastası annesi Şeyma ile birlikte yaşıyordu. Rahmet’in babası ile Müjde’nin annesi dost olmuşlardı. Müjde açık seçik bir kızdı. Rahmetle sevgiliydi ve lise hayatları birlikte geçtiler. Bu sezon Şeyma ve Müjde Bizim Hikaye dizisinde ayrılmıştı. Yeni sezonda ayrılan Şeyma karakteri ve Müjde karakteri yeni dizilerde rol aldı. Bizim Hikaye dizisinin Müjde’si yeni dizisi ile ekranlara çıkıyor. Serra Pirinç genç ve güzel bir oyuncu bu haliyle de rol aldığı dizilerde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.