Elazığ Bahçekapı Köyü

Bahçekapı Köyü haberleri, Elazığ Bahçekapı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bahçekapı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Bahçekapı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Elazığ Bahçedemir Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bahçedemir Köyü son dakika gelişmeleri, Bahçedemir Köyü ne özgü yemekler, Elazığ Bahçedemir Köyü nün tarihi, Bahçedemir Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bahçedemir Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bahçedemir Köyü , Elazığ ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçedemir Köyü Resimleri ve Bahçedemir Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elazığ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Elazığ Elazığ Arası Kaç Km? Elazığ Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Elazığ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Elazığ Bahçedemir Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Elazığ Doğumlu Ünlüler Kimler?Bahçedemir , Elazığ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Tarihçe
Osmanlı döneminde Elâzığ ve çevresini Türkleştirme politikası sonucu Bayat aşireti bu bölgeye iskan edilmiştir.Günümüzde Bayat, Bayatlar, Bayatlı gibi adlarında, çoğunluğu batı Anadolu'da otuziki[8] yer adları görülür. Afyonkarahisar Bayat ve Çorum'un Bayat ilçelerinin, Bolu'nun Bayat köyünün adı bu boyla bağlantılıdır.

Coğrafya
Elâzığ merkezine 12 km uzaklıktadır.

Nüfus
Yıllara göre köy nüfus verileri
2007    2500
2000    715
1997    -
Altyapı bilgileri
Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

📷

Elazığ Bahçekapı Köyü Resimleri

Bahçedemir Köyü , Elazığ ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçedemir Köyü Resimleri ve Bahçedemir Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

1

Elazığ Haberleri