Malazgirt’te tarım üreticileri, TKK yemlerini ve gübrelerini tercih ediyor

Muş'un Malazgirt ilçesinde hayvan üreticilerinin Tarım Kredi Kooperatifi (TKK) tarafından satışa sunulan kaliteli yemleri tercih ettikleri bildirildi.

Muş'un Malazgirt ilçesinde hayvan üreticilerinin Tarım Kredi Kooperatifi (TKK) tarafından satışa sunulan kaliteli yemleri tercih ettikleri bildirildi.

İlçede yeni açtığı işyerinde Malazgirtli çiftçilerin tercihleri olan Tarım Kredi Kooperatifi (TKK) yemleri ile gübrelerini satan Öner Ergün, ilçedeki çiftçilere en iyi hizmeti sunmak için böyle bir yer açtığını belirtti. Gübre alan vatandaşın toprak analizini uzman ekimizle ücretsiz yapacaklarını ifade eden Ergün, "İlçemiz tarım ve hayvancılıkla geçinen bir ilçedir. Bizde ilçemizdeki çiftçilerimizin en çok tercih ettiği Tarım Kredi Kooperatifi yemleri ile gübrelerini getirerek halkımıza en iyisini sunmak istedik. Bu getirdiğimiz gübrelerle ilçedeki çiftçilerimiz daha iyi ve bereketli ürünler üretebilecek. Ayrıca bizden gübrelerini alan tüm çiftçilerimizin toprak analizini ücretsiz yapacağız. Bunun için uzman ekip oluşturduk. Tüm Türkiye'de satış rekorları kırmış Tarım Kredi Kooperatifi ve Gübretaş yemleri ile gübrelerini ve ürünlerini Malazgirt ilçesinde bayiliği alarak getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"dedi.

Geçimleri tarım ve hayvancılıkla yapan vatandaş ise, yeni açılan iş yerinde bizlerin en çok tercih ettiği gübreler ve yemler satılmaktadır, bu bizleri hayli memnun ediyor ifadelerini kullandılar.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri

Kestane nasıl pişirilir? Kestane pişirmenin püf noktaları nedir?
Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman 2021? En güzel Dünya Kız Çocukları Günü mesajları