Sevdim Seni Bir Kere Leyla Kimdir?

Sevdim Seni Bir Kere Leyla Kimdir?

Sevdim Seni Bir Kere Leyla Kimdir? Gerçek Adı (Yağmur Öztürk) Sevdim Seni Bir Kere dizisinin kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Sevdim Seni Bir Kere dizisi oyuncu kadrosunu genişletme kararı aldı.

Sevdim Seni Bir Kere Leyla Kimdir? Gerçek Adı (Yağmur Öztürk) Sevdim Seni Bir Kere dizisinin kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Sevdim Seni Bir Kere dizisi oyuncu kadrosunu genişletme kararı aldı. Sevdim Seni Bir Kere dizisi senaryoda değişikliğe giderek yan rolleri artırıyor bu sayede hikayeler daha fazla olacak ve senaryo tek düzelikten sıkıcılıktan kurtulmuş olacak. Sevdim Seni Bir Kere dizisine katılan oyuncu Yağmur Öztürk. Önceki konumuzda da diziye katılan Mirza rolünü canlandıracak Cenay Türksever’i tanıtmıştık. Bu konumuzda da sizlere Sevdim Seni Bir Kere dizisine katılan Yağmur Öztürk’ü tanıtacağız. Yağmur Öztürk kimdir ve Sevdim Seni Bir Kere dizisinde hangi rolde oynayacak?

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği Sevdim Seni Bir Kere dizisi hafta içi her gün Star TV’de yayınlanıyor. Sevdim Seni Bir Kere dizisi başrollerinde Yağmur Çokgenç, Rızacan Durmuş Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli yer alırken kadrosunda Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı yer alıyor.

Sevdim Seni Bir Kere Dizisi Yağmur Öztürk Kimdir?

Yağmur Öztürk Cast Ajansa bağlı olarak çalışmaktadır. Oyunculuk konusunda eğitim alan oyuncu Başkent İletişim Bilimleri Akademisinden eğitim aldı. Yağmur Öztürk Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca diksiyon eğitimi, spikerlik ve sunuculuk üzerine özel eğitimler almıştır. Sevdim Seni Bir Kere dizisinin kadrosuna katılan oyuncunun daha önce her hangi bir dizi projesi yer almıyor. İlk dizisi olan Sevdim Seni Bir Kere’de kendini kanıtlar ve oyunculuğu ile seyirciye kendini benimsetirse bundan sonra dizi teklifleri gelecektir. Yağmur Öztürk instagram hesabı https://www.instagram.com/yagmurztrk/  Yağmur Öztürk’ün oyunculuğunu nasıl buldunuz? Sizce ilerleyen zamanlarda başarılı bir oyuncu olarak dizilerde yer alır mı?

Sevdim Seni Bir Kere dizisi Leyla Karakteri Kimdir Nasıl Biri?

Sevdim Seni Bir Kere dizisine dahil olan Yağmur Öztürk dizi de Leyla karakterini canlandıracaktır. Leyla nasıl biri? Leyla genç güzel bir kızdır. Ailesi ile birlikte yaşayan Leyla yeni arkadaşlar edinerek diziye dahil oluyor. Leyla ile birlikte diziye katılan Mirza rolü de aynı anda giriyor. Muhtemelen Leyla ve Mirza karakteri arasında bir aşk olacaktır. Çünkü dizideki herkes çift sevgili durumundalar. Bu yüzden de diziye dahil olan bir kız bir erkekte sevgili olacak ve senaryo bu şekilde genişleyecektir.

Sevdim Seni Bir Kere Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Sevdim Seni Bir Kere dizisi son bölümünde Nuran, Eylül’ün Koray’ı gece eve aldığı gerçeğini öğrenmiştir. Eylül’ün bunu kabullenmiş olmasını annesi içine sindiremez.  Nuran bu işin gerçeğini Eylül’den dinlemek ister. Ancak Eylül’ün yaşadığı zor zamanları anlatması çok zordur. Diğer yandan Yağız’da tüm gerçekleri öğrenmek ister. Eylül ve Koray arasında yaşananlar sır gibidir şimdilik. Yağız hastaneye gelir ancak burada istediği cevaplara ulaşamaz. Sonrasında Yağız Koray’ın yanına gider.

Sevdim Seni Bir Kere dizisi son bölümünde Aslım Ozan’ın yaşadığını öğrenir ve ona yetişmek için çabalar. Fatih ve Şule yaptıklarının cezasını çekerler. Fatih’in hapse girmesinin ardından boşalan eve Mirza Ateşoğlu gelir ve yepyeni bir hayatın içine düşer. Sevdim Seni Bir Kere dizisi son bölümünde Mirza diziye dahil oldu. Yeni bölümde de Mirza ve Leyla bir şekilde karşılaşacaklar ve diziye dahil olacak. Yeni bölümünde Leyla yani Yağmur Öztürk’ü izleyeceğiz. Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Leyla rolünü nasıl buldunuz? Yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.