Sinem Kobal Kimdir?

Sinem Kobal Kimdir?

Sinem Kobal bu defa Yüz Yüze dizisinde karşımıza Seliha olarak çıkıyor. Başrolde Birkan Sokullu dizideki adıyla Cino ile beraber olacak. Daha öce Analar ve Anneler dizisinde onu Zeliha olarak tanımıştık. Peki Sinem Kobal Kimdir?

Başrollerinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu' nın rol aldığı yüz yüze dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Yüz Yüze oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Sinem Kobal Süreyya karakteriyle Birkan Sokullu ise Cino karakteriyle karşımızda.

CİNO (BİRKAN SOKULLU) , Cihangir Bilir’in, nam-ı diğer Cino’nun, polis olan babası Kemal Bilir, gizli görevdeyken bir iftira sonucu öldürülür. Artık tek amacı babasının masumiyetini kanıtlamak olan Cino için zor ve belalı bir hayat başlamıştır. 

SELİHA (SİNEM KOBAL) , Seliha, 15 yaşındayken korkunç bir travma yaşar, aynı gece, evini terk eder ve kendine yeni bir yol çizer. Yıllarca tek başına hayat mücadelesi veren Seliha, hırsızlık masasının başına buyruk baş komiseri olur. Yaşadığı bir olay Seliha’nın hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır. 

Show Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Yüz Yüze dizisi perşembe akşamları saat 20:00 de.

Yüz Yüze fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Yüz yüze dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Yüz Yüze dizisi konusu hayli dikkat çekici; Cihangir (Cino),  Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar.

Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer.

Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri… En yakınları Zeynep ve Ali’yi tanıştırdıktan sonra ikili birbirine aşık olur. Her şeyin başladığı o gün, Ali ve Zeynep’in nişanı vardır. Ali bir iş için bankaya gider. Cino’lar da o gün bankadaki bir kasayı patlatacaktır. Bankaya girdiklerinde işler ters gider ve herkesin hayatı sonsuza kadar değişir.

Seliha yaşananların peşini bırakmamaya yemin eder. Kim olduklarını bilmeden Cino’ların peşine düşer. İz sürerken Cino ile tanışır. Burun buruna, birbirinin peşinde iki insan artık aşkla ve intikamla sınanacaktır.

Sinem Kobal Kimdir | Yüz Yüze

yuz-yuze-001.jpg

Sinem Kobal (d. 14 Ağustos 1987, İstanbul), Türk televizyon ve sinema oyuncusu.

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Sinem Kobal Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2017            Yüz Yüze    Seliha    
2015             Analar ve Anneler    Zeliha    
2014-2015    Gönül İşleri    Sevda    
2011-2012    Mor Menekşeler        
2010-2011    Küçük Sırlar    Su Mağbeyinci    
2006-2009    Selena    Selena    
2006             Belalı Baldız    Konuk Oyuncu (6.bölüm)    
2006             Arka Sokaklar    Konuk Oyuncu    
2005             Nefes Nefese    Aslı Gül    
2003             Lise Defteri    İnci    
2003             Hürrem Sultan    Ayşe    
2001-2002    Dadı    Dilara    
2015             Yaktın Beni    İpek    
2013             Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda    Didem    
2010             Romantik Komedi    Didem    
2008             Ayakta Kal    Yasemin    
2006             Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu    Bianca    
2003             Okul    Şebnem    


 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.