Şiran Gökçeler Köyü

Şiran Gökçeler Köyü

Gökçeler Köyü haberleri, Şiran Gökçeler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gökçeler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gümüşhane Köyleri Arasında yer alan Gökçeler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gümüşhane Gökçeler Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gökçeler Köyü son dakika gelişmeleri, Gökçeler Köyü ne özgü yemekler, Şiran Gökçeler Köyü nün tarihi, Gökçeler Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gökçeler Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gökçeler Köyü , Gümüşhane ilinin Şiran ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gökçeler Köyü Resimleri ve Gökçeler Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şiran Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Gümüşhane Şiran Arası Kaç Km? Gümüşhane Hava Durumu? Gümüşhane Köyleri ve  Şiran Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gümüşhanelı iseniz Gümüşhane Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Gümüşhanelı Ünlüler arasında Gümüşhane Gökçeler Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Şiran Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gökçeler, Gümüşhane ilinin Şiran ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği henüz bilinmemekle birlikte tarihinin cok eskilere dayandığı ve isminin Aşağı Tersun olarak kayıtlı olduğu, bilinen bu tarihin ise 1569 olduğudur. [kaynak belirtilmeli]
Köyde iki derslik gökçeler ilköğretim ve ana okulu vardır ve yıl ortalamasına göre yaklaşık 50 öğrenci eğitimden yararlanmaktadır, köyde sağlık ocağı yok, sağlık evi yok, doktor yok, ebe yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.