Sivas Acıdere Köyü

Sivas Acıdere Köyü

Acıdere köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Acıdere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Acıdere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Acıdere köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Acıdere köyü son dakika gelişmeleri, Acıdere köyüne özgü yemekler, Acıdere köyünün tarihi, Acıdere köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Acıdere köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Acıdere, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Köyün adı köyün yakınından geçen ve suyu purlu, kireçli bir tabakadan geldiği için acı olan dereden kaynaklanmaktadır.Köy İl Merkezine uzaklığı ortalama 42 km'dir. Köy merkezi ortalama 1500 m rakıma sahiptir.

Acıdere köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Acıdere köyü resimleri ve Acıdere köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? AcıdereSivas arası kaç km? Acıdereköyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Acıdereköyünde doğan biri var mı? AcıdereDoğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.