Sivas Belediyesi E-Mezarlık Uygulaması

Sivas Belediyesi E-Mezarlık Uygulaması

Sivas belediyesi soy ağacının yaygın olduğu ve sistemi kilitlediği günlerde dikkat çeken e-mezarlık uygulaması geliştirdi. Siz de sivaslı iseniz bu habere göz atabilirsiniz.

Sivas Belediyesi bir ilke imza attı. İnternette E-Devlet üzerinden açılan soy ağacı ve şehitlik uygulamasının ardından, yeni geliştirilen mezar yeri uygulaması da şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Sivas Belediyesi uygulama ile vatandaşların mezar yerini internet üzerinden tespit edip, fotoğraflarına bakarak Fatiha okuma imkanının önünü açıyor.

SİVAS HABERLERİ

Sivas Belediyesi'nin akıllı şehircilik uygulamaları kapsamında geliştirdiği yazılımla yakınlarının mezarını bilmeyenler internet üzerinden öğrenip, fotoğrafına bakarak Fatiha okuma imkanı buluyor.

Vatandaşlar akrabalarının mezarının resmini görüyor ve ekran başından Fatiha okuyabiliyor. Bir çok kişi yakınlarının mezar yerini öğrenmek için şimdiden sisteme akın etmiş durumda.

Sistemde Sivas’ın en büyük mezarlıklarından biri olan Tekke Mezarlığı verileri mevcut. İsteyenler, mezarlık.sivas.bel.tr isimli web sitesine girip, kimlik numarası, mevta numarası, ad, sokak, anne veya baba isimlerini girerek mezar yerlerini tespit edebiliyor.

SİVAS KÖYLERİ

SİVAS HABERLERİ

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.