Sivas Çaygören Köyü

Sivas Çaygören Köyü

Çaygören köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Çaygören köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Çaygören köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaygören köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çaygören köyü son dakika gelişmeleri, Çaygören köyüne özgü yemekler, Çaygören köyünün tarihi, Çaygören köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çaygören köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çaygören, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Köyün eski adı Cirhin'dir.Kızılırmak köyün önünden geçmektedir. Kızıldağ adı verilen bir tepe bulunmaktadır. Yerleşimler dağınık şekildedir.Nüfus son yıllarda göçler sebebiyle düşmüştür.

Çaygören köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Çaygören köyü resimleri ve Çaygören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? ÇaygörenSivas arası kaç km? Çaygören köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Çaygören köyünde doğan biri var mı? Çaygören Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.