Sivas Eskiapardı Köyü

Sivas Eskiapardı Köyü

Eskiapardı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Eskiapardı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Eskiapardı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Eskiapardı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Eskiapardı köyü son dakika gelişmeleri, Eskiapardı köyüne özgü yemekler, Eskiapardı köyünün tarihi, Eskiapardı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Eskiapardı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Eskiapardı, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Sivas merkezine 38 km uzaklıktadır.

Eskiapardı köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Eskiapardı köyü resimleri ve Eskiapardı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? EskiapardıSivas arası kaç km? Eskiapardı köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Eskiapardı köyünde doğan biri var mı? Eskiapardı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.