Sivas Güllüce Köyü

Sivas Güllüce Köyü

Güllüce köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Güllüce köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Güllüce köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Güllüce köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güllüce köyü son dakika gelişmeleri, Güllüce köyüne özgü yemekler, Güllüce köyünün tarihi, Güllüce köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güllüce köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güllüce, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Sivas merkezine 11 km uzaklıktadır.

Güllüce köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Güllüce köyü resimleri ve Güllüce köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? GüllüceSivas arası kaç km? Güllüce köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Güllüce köyünde doğan biri var mı? Güllüce Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.