Sivas Haydarlı Köyü

Sivas Haydarlı Köyü

Haydarlı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Haydarlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Haydarlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Haydarlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Haydarlı köyü son dakika gelişmeleri, Haydarlı köyüne özgü yemekler, Haydarlı köyünün tarihi, Haydarlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Haydarlı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Haydarlı, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Köyün tarihi eskilere dayanmakla birlikte Oğuzların, Bozok kolunun, Alkaevli boyunun, Elbeyli Türkmen Aşiretine mensupturlar ve Halep üzerinden bugünkü topraklara gelip yerleşmişlerdir.Sivas merkezine 45 km uzaklıktadır.

Haydarlı köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Haydarlı köyü resimleri ve Haydarlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? HaydarlıSivas arası kaç km? Haydarlı köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Haydarlı köyünde doğan biri var mı? Haydarlı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.