Sivas İlkindi Köyü

Sivas İlkindi Köyü

İlkindi köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, İlkindi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan İlkindi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

İlkindi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İlkindi köyü son dakika gelişmeleri, İlkindi köyüne özgü yemekler, İlkindi köyünün tarihi, İlkindi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İlkindi köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İlkindi, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Köy i̇ki̇ndi̇ vakti̇ kurlumaya başladiği i̇çi̇n i̇lki̇ndi̇ denmi̇şti̇r.Sivas merkezine 24 km uzaklıktadır.

İlkindi köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız İlkindi köyü resimleri ve İlkindi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? İlkindiSivas arası kaç km? İlkindi köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında İlkindi köyünde doğan biri var mı? İlkindi Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.