Sivas Kolluca Köyü

Sivas Kolluca Köyü

Kolluca köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kolluca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Kolluca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kolluca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kolluca köyü son dakika gelişmeleri, Kolluca köyüne özgü yemekler, Kolluca köyünün tarihi, Kolluca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kolluca köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kolluca, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir. Sivas merkezine 15 km uzaklıktadır.

Kolluca köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Kolluca köyü resimleri ve Kolluca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kolluca Sivas arası kaç km? Kolluca köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Kolluca köyünde doğan biri var mı? Kolluca Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.