Sivas Körtuzla Köyü

Sivas Körtuzla Köyü

Körtuzla köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Körtuzla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Körtuzla köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Körtuzla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Körtuzla köyü son dakika gelişmeleri, Körtuzla köyüne özgü yemekler, Körtuzla köyünün tarihi, Körtuzla köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Körtuzla köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Körtuzla, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Köyün eski adın Tuzlahan'dır.Sivas merkezine 22 km uzaklıktadır.

Körtuzla köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Körtuzla köyü resimleri ve Körtuzla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Körtuzla Sivas arası kaç km? Körtuzla köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Körtuzla köyünde doğan biri var mı? Körtuzla Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.