Sivas Kulyusuf Köyü

Sivas Kulyusuf Köyü

Kulyusuf köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kulyusuf köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Kulyusuf köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kulyusuf köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kulyusuf köyü son dakika gelişmeleri, Kulyusuf köyüne özgü yemekler, Kulyusuf köyünün tarihi, Kulyusuf köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kulyusuf köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kulyusuf, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Kulyusuf köyü kuruluş tarihi ile ilgili kesin kayıt bilinmemekle birlikte yaklaşık tarih 1700 yılı başları olarak tahmin edilmektedir. Sivas merkezine 34 km uzaklıktadır.

Kulyusuf köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Kulyusuf köyü resimleri ve Kulyusuf köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kulyusuf Sivas arası kaç km? Kulyusuf köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Kulyusuf köyünde doğan biri var mı? Kulyusuf Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.