Sivas Onbaşılar Köyü

Sivas Onbaşılar Köyü

Onbaşılar köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Onbaşılar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Onbaşılar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Onbaşılar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Onbaşılar köyü son dakika gelişmeleri, Onbaşılar köyüne özgü yemekler, Onbaşılar köyünün tarihi, Onbaşılar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Onbaşılar köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Onbaşılar, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir. Köyün eski adı fengisağır sonraki adı bekçuvaz, daha sonra onbaşılar olmuştur. Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Sivas merkezine 23 km uzaklıktadır.

Onbaşılar köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Onbaşılar köyü resimleri ve Onbaşılar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Onbaşılar Sivas arası kaç km? Onbaşılar köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Onbaşılar köyünde doğan biri var mı? Onbaşılar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.