Sivas Pınarca Köyü

Sivas Pınarca Köyü

Pınarca köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Pınarca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Pınarca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pınarca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pınarca köyü son dakika gelişmeleri, Pınarca köyüne özgü yemekler, Pınarca köyünün tarihi, Pınarca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pınarca köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pınarca, Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Pınarca (Torusu) köyünün tarihçesi tam olarak bilinmemektedir. Anadolu'nun Türk hakimiyetine geçmesi ile bölgede Türk nüfusu görülmeye başlanmıştır. Köyde, yerleşik nüfus tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Köyden kente göç nedeni ile nüfus azalmıştır. Şu an ikamet eden (daimi) olarak altı hane vardır.Sivas merkezine 25 km uzaklıktadır.Köyden kente göç nedeni ile nüfus azalmıştır. Şu an ikamet eden (daimi) olarak 6 hane vardır.

Pınarca köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Pınarca köyü resimleri ve Pınarca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Pınarca Sivas arası kaç km? Pınarca köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Pınarca köyünde doğan biri var mı? Pınarca Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.