Sivas' ta yarın okullar tatil mi, 13 Şubat 2020 Sivas valiliği kar tatili açıklaması

Sivas' ta yarın okullar tatil mi, 13 Şubat 2020 Sivas valiliği kar tatili açıklaması

Sivas' ta yarın okullar tatil mi, 13 Şubat 2020 Sivas valiliği kar tatili açıklaması.

Kar yağışı alan illerimizden biri olan Sivas’ ta yarın okullar tatil olacak mı, Sivas Valisi tatil açıklaması yaptı mı merak eden öğrenci ve veliler, resmi makamlardan gelecek açıklamalarda okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre:

Şehrimizde gün boyu süren yoğun kar yağışının ardından merkezde kar kalınlığı 40 cm yüksek kesimlerde ise 100 cm'yi bulmuştur. Sivas Meteoroloji Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda 12.02.2020 Çarşamba gecesi ve 13.02.2020 Perşembe günü aralıklarla kar yağışının devam edeceği kuvvetli buzlanma - don olayı ve sis beklendiğinden dolayı öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için;
İlimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının, 13.02.2020 Perşembe günü 1 (bir) gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir.
Ayrıca kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 13.02.2020 Perşembe günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.