Sivas Yassıcabel Köyü

Sivas Yassıcabel Köyü

Yassıcabel köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Yassıcabel köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Yassıcabel köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yassıcabel  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yassıcabel  köyü son dakika gelişmeleri, Yassıcabel  köyüne özgü yemekler, Yassıcabel  köyünün tarihi, Yassıcabel  köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yassıcabel  köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yassıcabel , Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Köyün adı, Gardaşlar Tepesinde kurulu olduğu yerleşim yerinin yassı bir alanı andırmasından gelmektedir. Oğuzların Kınık boyundan olup saf Türktürler. köyde 3 kadınla evlenmek gelenekleridir.Sivas merkezine 14 km uzaklıktadır.

 

Yassıcabel  köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Yassıcabel  köyü resimleri ve Yassıcabel  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Yassıcabel  Sivas arası kaç km? Yassıcabel  köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Yassıcabel  köyünde doğan biri var mı? Yassıcabel  Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.