Sivas Yeniboğaskesen Köyü

Sivas Yeniboğaskesen Köyü

Yeniboğazkesen köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Yeniboğazkesen köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas köyleri arasında yer alan Yeniboğazkesen köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yeniboğazkesen  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeniboğazkesen  köyü son dakika gelişmeleri, Yeniboğazkesen  köyüne özgü yemekler, Yeniboğazkesen  köyünün tarihi, Yeniboğazkesen  köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeniboğazkesen  köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeniboğazkesen , Sivas ilinin merkezine bağlı bir mahalledir.Sivas merkeze bağlı olan Eskiboğazkesenden ayrıldıktan sonra Yeniboğazkesen adını almıştır. Eski adı Ören'dir. Nüfusun büyük bir kısmı büyük şehirlerde yaşamaktadır.Sivas merkezine 20 km uzaklıktadır.

 

Yeniboğazkesen  köyü, Sivas ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Yeniboğazkesen  köyü resimleri ve Yeniboğazkesen  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Sivas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeniboğazkesen  Sivas arası kaç km? Yeniboğazkesen  köyü hava durumu? Sivas köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Yeniboğazkesen  köyünde doğan biri var mı? Yeniboğazkesen  Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.