Siyah Beyaz Aşk 3.Bölüm Fragmanı 30 Ekim

Siyah Beyaz Aşk 3.Bölüm Fragmanı 30 Ekim

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü pazartesi akşamı kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Siyah Beyaz Aşk , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

Siyah Beyaz Aşk Konusu

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!
Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ın yanı sıra Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç’ın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yasin Uslu üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor.

Siyah Beyaz Aşk Oyuncu Kadrosu

İbrahim Çelikkol,Birce Akalay, Arzu Gamze Kılınç, Muhammed Uzuner, Nur Fettahoğlu, Cahit Gök ve Kadriye Kenter

Siyah Beyaz Aşk 2.Bölüm Fragmanı

 

Aslı, Ferhat’ın yaptığı evlilik teklifini hayatta kalmak için kabul etmiş gibi davranır. 

Aslı'nın asıl amacı zaman kazanıp onun elinden kurtulmaktır. Ancak Ferhat, Aslı’yı can evinden vurarak abisi Cem’in hayatıyla tehdit eder. Üstelik zaman daralıyordur ve Yeter’in de fazla heveslenmesiyle, Aslı zorla yapacağı bu evliliğe doğru hızla ilerlemektedir. Aslı, Ferhat’ı ve ailesini atlatmayı başarıp, yaşadığı bu tutsaklıktan kurtulabilecek midir?

Kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Cem, dayısı Namık’ın kirli işlerini açığa çıkarmaya çalışan savcı Yiğit’le birlik olup Aslı’yı aramak için kolları sıvar. Ancak farkında bile olmadıkları bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalırlar. Her şeye rağmen kardeşinin izini bulan Cem, onu bulup Ferhat’ın elinden alabilecek midir?

Aslı tüm yaşadıklarına inanamazken, canı karşılığında evlenmeye zorlanıyor; Ferhat'ın bu teklifi, tüm ailesi tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor! 

Yeter, Gülsüm’ün karnındaki bebek yüzünden onu iyice sıkıştırmaktadır. Gülsüm, bir an önce bu durumdan kurtulmak için Cüneyt’ten bir şeyler yapmasını ister. Cüneyt ise bilgisayarın peşine düşer ancak bir türlü işler istediği gibi gitmez ve üstelik Ferhat’a yalan söylemek zorunda kalır. 

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Siyah Beyaz Aşk yakında Kanal D'de başlıyor!

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Siyah Beyaz Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Siyah Beyaz Aşk dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.