Siyah Beyaz Aşk Dizisi Konusu

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Konusu

Siyah Beyaz dizisi konusu kadar oyuncuları açısından da ilginç. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın rol alıyor. Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! 

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! 

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ın yanı sıra Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç’ın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yasin Uslu üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor.

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan.

Başrollerinde  İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay in rol aldığı siyah beyaz aşk dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da siyah beyaz aşk dizisi oyuncuları içerden çıkmış diye fenomen oldular.

Siyah Beyaz aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde siyah beyaz aşk dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

siyah-beyaz-ask-konusu.jpeg

Zorlu şartlarda aşka inanmayıp yaşamına devam eden genç bir adamın biranda karşısına çıkan bir kadın sayesinde vereceği sınava odaklanıyor. Sevmeyi unutmuş gözü kara bir adam ile kendini insanları iyileştirmeye adayan bir doktorun hikayesine odaklanan Siyah Beyaz Aşk’ın genel hikayesi şöyle..

Ferhat’ın takip ettiği adamı yaşatması için bir doktora ihtiyacı vardır. Kendini insanları iyileştirmeye adayan doktor Aslı’yla da bu sebepten dolayı yolları kesişmiştir. Ancak siyahla beyaz kadar birbirlerine zıt ikilidir. Zorla alıkonulan Aslı, baskı altında olduğu çiftlik evinde yaralı adamı iyileştirmeye çalıştığı sırada görmemesi gereken bir durumla karşılaşır. İyilik yaptığını sandığı Ferhat’ın dayısının bir katil olduğuna şahit olan Aslı’nın artık yaşaması bir mucizedir. Çünkü Namık onun ölmesini istemektedir. Ancak Namık’ın Aslı’yı öldüreceği sırada Ferhat bu duruma engel olur ve tek şartla bir şans tanır ona. Bu şart ise hem Aslı’nın hemde Ferhat’ın hayatını değiştirecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.