Siyasetsiz Sendika!

Siyasetsiz Sendika!

Tüm Memur-Sen ve Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan Demircan ”Amacımız kamu çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerimizi nezaket kuralları çerçevesinde muhataplarına iletmek, diyalog yolu ile sorunların çözümünün takipçisi...

Tüm Memur-Sen ve Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan Demircan ”Amacımız kamu çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerimizi nezaket kuralları çerçevesinde muhataplarına iletmek, diyalog yolu ile sorunların çözümünün takipçisi olmak” dedi.

Tüm Memur Sen Konfederasyonu

Merkezi Ankara’da olan Tüm Memur Sen Konfederasyonu’nun sağlık,  eğitim, büro, yerel yönetimler, tarım orman çalışanlarının üye olabildikleri beş sendikayı çatısı altında barındırdığını anlatan Togan Demircan, “Bu sendikalar Demokratik Sağlık Sen, Birlik Eğitim Sen, Merkez Büro-Sen, Bil Sen ve Tüm Toç Sen’dir. Konfederasyon  çatısı altındaki sendikalarımızın tamamının varoluş sebebi Türkiye’de kendilerini siyasetsiz sendika veya konfederasyon olarak nitelendiren yapıların uzun yıllar farklı siyasi kimliklere hizmet etmiş daha sonra bu yapılarla yollarını ayırmış ancak yine bugün aidiyet duygularını yitirmeden kamu emekçisi yerine bu partilere hizmet ediyor olmaları gelmektedir. Dolayısı ile Tüm Memur-Sen Konfederasyonu hiçbir dernek, vakıf, cemaat, partinin arka bahçesi veya sözde sivil toplum örgütü değildir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın tek derdimiz kamu çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerimizi nezaket kuralları çerçevesinde muhataplarına iletmek, diyalog yolu ile sorunların çözümünün takipçisi olmaktır. Başta birçok bakanlıkta var olan kadro beklentilerinin karşılık bulması, tek maaş sistemine geçilmesini sağlamaya yönelik çalışmalar yapmak, vekil adı altında görev yapan arkadaşlarımızın kadro beklentilerinin karşılık bulmasını sağlamak, fiili hizmet ve 3600 ek gösterge gibi beklentilerin hakkaniyetli bir şekilde yasalaşmasını sağlamak, iki yıl da bir toplu sözleşme görüşmeleri için toplanan kamu  işveren heyetine çalışan ve emeklilerin gerçek beklentilerini aktarmak, memur ve emekliyi enflasyona ezdirmemek Tüm Memur Sen’in hedefleridir” dedi.

Siyasetsiz Sendika!

“Eksik Komisyonlarımızı Oluşturacağız”

Demircan sözlerine şöyle devam etti, “Tüm Memur Sen aynı zamanda ülkesinin manevi değerleri ile milli birlik ve beraberliğini, iç ve dış tehditlere karşıda tavrını her daim ortaya net bir şekilde koymuş bir yapıdır. Konfederasyon olarak bünyemizde olmayan diğer iş kollarımızı kısa sürede oluşturmayı, kadın komisyonu, engelli komisyonu ve tüzüğümüzün bizlere vermiş olduğu yetki çerçevesinde diğer eksik komisyonlarımızı da oluşturacağız. Emekli Tüm Memur-Sen oluşumu için çalışmalarımız devam etmekte. Biz sayısal verileri baz almadan gerçekleştirdiğimiz etkin sendikacılık anlayışımızı Konfederasyonumuz Tüm Memur-Sen’de de hayata geçireceğiz. Kısa bir zaman önce devraldığımız genel başkanlık görevimizi geçmişteki eksikleri örnekleyerek değil gelecek Türkiye’sinde Tüm Memur-Sen’i hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız, enerjimizi bu yönde harcayacağız. Taraf olmamız gereken davalara taraf olarak, söylememiz gerekenleri söyleyerek, derdi kamu çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri olup bize katma değer sağlayabilecek bizlerle aynı hassasiyetlere sahip her arkadaşımız bizim için kıymetli ve bu nedenle bizlere katma değer sağlayabilecek arkadaşlarımızı Tüm Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.