Söğütlü Maksudiye Köyü

Söğütlü Maksudiye Köyü

Maksudiye Köyü haberleri, Söğütlü Maksudiye köyü güncel son dakika gelişmeleri, Maksudiye köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Maksudiye köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Söğütlü Maksudiye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Maksudiye köyü son dakika gelişmeleri, Maksudiye köyüne özgü yemekler, Söğütlü Maksudiye köyünün tarihi, Maksudiye köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Maksudiye köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Maksudiye , Sakarya ilinin Söğütlü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Maksudiye köyü resimleri ve Maksudiye köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Söğütlü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Söğütlü Sakarya Arası Kaç Km? Söğütlü Hava Durumu? Söğütlü Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Söğütlü Maksudiye Köyünde doğan biri var mı? Söğütlü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Maksudiye, Sakarya ilinin Söğütlü ilçesine bağlı bir mahalledir.

Sakarya il merkezine 17 km, Söğütlü ilçesine 10 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır, kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon mevcuttur.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum