Söğütlü Sıraköy Köyü

Söğütlü Sıraköy Köyü

Sıraköy Köyü haberleri, Söğütlü Sıraköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sıraköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Sıraköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Söğütlü Sıraköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sıraköy köyü son dakika gelişmeleri, Sıraköy köyüne özgü yemekler, Söğütlü Sıraköy köyünün tarihi, Sıraköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sıraköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sıraköy , Sakarya ilinin Söğütlü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sıraköy köyü resimleri ve Sıraköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Söğütlü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Söğütlü Sakarya Arası Kaç Km? Söğütlü Hava Durumu? Söğütlü Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Söğütlü Sıraköy Köyünde doğan biri var mı? Söğütlü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sıraköy, Sakarya ilinin Söğütlü ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Sakarya il merkezine 28 km, Söğütlü ilçesine 9 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. Kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.