Sol Şerit Nerede Çekildi, Sol Şerit konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Ceyda Ateş , Selin Şekerci, Ayten Uncuoğlu’nun oynadığı Sol Şerit filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Sol Şerit filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Ceyda Ateş , Selin Şekerci, Ayten Uncuoğlu’nun oynadığı Sol Şerit filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Sol Şerit filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Sol Şerit filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Sol Şerit Filmi nerede çekildi?

İnci Balabanoğlu Ahiska'nın yönetmenliğini yaptığı komedi filmi Sol Şerit, 25 Mart 2016 yılında vizyona girdi. Filmin çekimleri ise Denizli ve Ankara'da yapıldı.

Sol Şerit konusu

Film, üç arkadaşın başından geçen yol macerasına odaklanıyor: Çocukluk çağından beri birbirinden ayrılmayan üç arkadaş Cem, Barış ve Volkan; Cem’in düğünü için Ankara’dan Denizli’ye doğru yola çıkmaya hazırlanmaktadır. Fakat daha yolculuk başlamadan olaylar patlak vermeye başlar. Düğüne yetişmek zorunda olan kahramanlarımızın başına türlü belalar gelirken, düğün evindeki krizler de komik ve macera dolu bir yol hikayesine eşlik edecektir.

Sol Şerit oyuncuları

Ceyda Ateş , Selin Şekerci, Ayten Uncuoğlu, Burak Satıbol, Sermet Yeşil

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.