Son Yaz 9.Bölüm Fragmanı

Son Yaz 9.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Son Yaz dizisinin yeni bölümü olan 9.Bölümünde neler olacak? Son Yaz dizisinin yeni bölümü olan 9.Bölümünü cuma akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Selim’in tanığının ölümünden kendini sorumlu tutan Canan hala yaşadığı olayın etkisinden kurtulamamıştır. Selim Canan’ı teselli etmeye çalışsa da o da bu olaydan kötü etkilenmiştir. Akgün, Yağmur için endişelenirken kendi babasının ölüm haberini alır ve Selim’le beraber cenazeye katılmak üzere İstanbul’a giderler. Akgün babasını affetmeyeceğini söylemiş olsa da ölümü onu çok üzer. Ancak bu üzüntüsü yerini bir sürprize bırakacaktır.

Cenaze dönüşü Selim hızla köstebeğin peşine düşerken Akgün ise Selim’e söylediği yalanların vicdan azabına dayanamaz ve temelli İstanbul’a dönmeye karar verir. Yağmur Akgün’ün bu kararını kabullenmek istemez.  Akgün ise İstanbul’a dönmeden önce görülecek son hesabın peşine düştüğünde Selim’in köstebeğe hazırladığı tuzağa doğru yol aldığından habersizdir.

Son Yaz dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Kefaret Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kefaret dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar