Sorma Neden filmi nerede çekildi, Sorma Neden filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu’nun oynadığı Sorma Neden filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Sorma Neden filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu’nun oynadığı Sorma Neden filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Sorma Neden filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Sorma Neden filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Sorma Neden Filmi nerede çekildi?

Sorma Neden filminin çekimleri İstanbul'da yapılmıştır.

Sorma Neden konusu

Yağmur ile Kayhan evlilik hazırlığındadır. Fakat çevrelerinden kimse bu düğünün gerçekleşmesini istemez. Kaynana ve görümceler Yağmur’u beğenmez ama Kayhan’a söz geçiremezler. Aşkını kalbine gömmeyi başaramamış gelinin eski sevgilisi ise bir umutla çıka gelir. Kimsenin istemediği düğün gecesinde herkesi şok eden bir şey olur. Damat ortadan kaybolmuştur. Kayıp damadı bulmaya çalışan polisler, Kayhan’ın arkadaşları, borçluları, yaşadığı mahallenin esnafı ve ailesini sorguya çeker. Polislerin sorguda öğrendiklerinden sonra işler iyice karışır. Bu macera ve gizem dolu düğünde kaybolan damat bulunabilecek midir?

Sorma Neden oyuncuları

Yönetmenliğini Tolga Baş’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu yer alıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.