Söz 17. Bölüm Fragmanı 16 Ekim

Söz 17. Bölüm Fragmanı 16 Ekim

Söz dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Söz , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Söz dizisi 17. Bölüm yeni fragman izle…

 

SÖZ DİZİSİ Genel Hikaye?

Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor 
İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. 

Özel Kuvvet Timi oluşturuluyor
Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu-Tolga Sarıtaş, Çolak-Serhat Kılıç, Bahar Kutlu-Aybüke Pusat, Eylem Mercier-Meriç Aral, Yarbay Erdem Korkmaz-Nihat Altınkaya, Üstçavuş Fethi Kulaksız-Burak Sevinç, Üstçavuş Mücahit Serdengeçti-Görkem Sevindik, Başçavuş Ali Haydar Bozdağü-Mustafa Yıldıran, Başçavuş Ateş Acar-Eren Vurdem, Uzman Çavuş Feyzullah Altıparmak-Aytaç Şaşmaz, Güler Korkmaz-Nil Günal, Funda Kutlu-Ece Okay, Fatma Bozdağ-Melissa Yıldırımer, Nazlı Korkmaz-İlayda Ildır

SÖZ Dizisi 16.Bölüm Fragmanı

.

Yavuz, Büyük Bey’in sırrına yaklaşıyor...
Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir. 

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

 

Söz dizisinin yeni bölümü olan, 17. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Söz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Söz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.