Söz 37. Bölüm Fragmanı İzle 12 Mart

Söz 37. Bölüm Fragmanı İzle 12 Mart

Söz 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Söz dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünde neler olacak? Söz dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Söz , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Söz dizisi 37. Bölüm yeni fragman izle…

Söz dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Söz dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat' ın rol aldığı söz dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da söz dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Tolga Sarıtaş, Kıdemli üsteğmen Yavuz Karasu karakteriyle Aybüke Pusat ise Dr Bahar Kutlu karakteriyle karşımızda.Tolga Sarıtaş'ı daha önce Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu olarak hatırlayacaksınızdır. Tolga Sarıtaş, Dizideki adıyla Yavuz; zeki ve cesaretli bir kıdemli üsteğmen ve tim komutanıdır

Star Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Söz dizisi pazartesi akşamları saat 20:00 de.

Söz dizisi konusu Türkiyenin kanayan yarası terörü konu ediniyor. Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor . İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. 

Özel Kuvvet Timi oluşturuluyor

Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

soz-37-bolum-fragmani

Söz 36. Bölümde Neler Olacak?

Çolak büyük bir veda sürprizi için hazırlık yapıyor...
Derman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.
Yolun sonuna geldiğini anlayan Çolak gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah ve Yavuz’u öldürmek için kanlı bir plan yapar. Ancak Tim bu planı bozmaya yemin eder. Çolak için artık yolun sonu yaklaşmaktadır.

Tim, Çolak’ı ele geçirmenin gururunu yaşarken, Derman yeni ve daha büyük bir tehlike olarak sahne alır. Babasının gerçek kimliğini ve ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrenen Bahar için Yavuz’la olan ilişkisi bambaşka bir hal alacaktır.

Verilen uyuşturucunun etkisiyle psikolojisi bozulan Nazlı ise hem kendisinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmak üzeredir.

Söz 35. Bölüm Özeti

Çaylak yaşam mücadelesi veriyor...

Bir tarafta Çaylak, diğer tarafta Nazlı ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder.

Nazlı’yı kurtarmak için Eylem’in açığa çıkma riskini alan Tim, Erdem komutanlığında Derman’ın gizli mekanlarından birisine baskın düzenler. Karabatak’ın kahramanlığıyla Nazlı Derman’ın adamlarının elinden kurtulur ama durumu ağırdır.

Hafız komutasındaki tim ise Çaylak ve Keşanlı’ya ulaşmayı başarır ama çok fazla kan kaybeden Çaylak’ın nabzı giderek düşmektedir. Hemen Türkiye’ye dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Yolda karşılaştıkları hain pusu Çaylak’ın yaşam mücadelesini giderek zorlaştırır. Çaylak’ı hayatta tutacağına söz veren Keşanlı, bu kıskaçtan kurtulmak için canını bile feda etmeye hazırdır.

Derman’ın peşine düşen Agah, Çolak’la yaptığı anlaşmayı yerine getirmek için kolları sıvar. Fakat Çolak her zamanki gibi yine büyük bir oyun oynayarak Agah’ı karşısına alır. Ama Agah’ın her zaman bir B planı vardır.

Çolak giderek güç kaybederken Derman yavaş yavaş yerini sağlamlaştırır. Onun acımasızlığı sınır ötesindeki topraklarda kendini göstermeye başlamıştır.

Söz dizisinin yeni bölümü olan, 37.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Söz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Söz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.