Söz 79. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Söz 79. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Söz 79. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Söz dizisinin yeni bölümü olan 79. Bölümünde neler olacak? Söz dizisinin yeni bölümü olan 79. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin yeni bölümü olan 79. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Söz , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Söz dizisi 79. Bölüm yeni fragman izle…

soz-77-bolum-fragmani

Söz 79. Bölüm İzle

Yavuz, Derya’nın başına gelenlerin hesabını sorabilecek mi?
Derya’nın vurulmasının ardından Yavuz için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Mayına basan Aşık’ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan’ın gönderdiği adamlar Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim’i zora durumda bırakır.

Derya’nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya’nın başına gelenlerin hesabını Linda’dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Linda’nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda’ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz’a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz’un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan’ın yanına sığınır.

Eylem’in Tarık vasıtasıyla Linda’nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda’yı köşeye sıkıştıran Yavuz’un yolu Tim ile kesişir.

SÖZ 78. BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı beladadır.

Yavuz’a yardım eden Derya’nın başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.

Melisa’nın Cahit tarafından tutsak edildiğini öğrenen Keşanlı Eylem’in de yardımıyla Melisa’nın tutulduğu yeri öğrenir. Kardeşleriyle birlikte sevdiği kadını kurtarmak için harekete geçer.

Derya’yı düşürdüğü zor durumdan kurtarmak isteyen Yavuz, aynı zamanda El Muğdar’ı geri almak için çabalayan Linda’nın hain planı ile karşı karşıyadır.

Kurulacak terör devleti için ilk somut adım olarak Türkiye sınırına yakın bir bölgede düzenlenen tören canlı olarak tüm dünya medyasında yayınlanır. Sınırımıza yakın bölgede çekilen sözde devlet ait bayrağı indirmek için Tim süratle harekete geçer.

Linda’nın tehditleri üzerine Yavuz Derya’nın hayatının tehlikede olduğunu anlayıp canla başla Derya’ya ulaşmaya çalışır. Bu sırada Derya da Linda’nın kendisi için gönderdiği tetikçi ile gerilim dolu bir yolculuğa çıkar.

Söz dizisinin yeni bölümü olan, 79.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Söz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Söz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.