Stratton konusu nedir, Stratton filmi oyuncuları kimler?

Başrollerinde Dominic Cooper, Tyler Hoechlin, Thomas Kretschmann, Tom Felton’ın oynadığı Stratton filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Stratton filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Dominic Cooper, Tyler Hoechlin, Thomas Kretschmann, Tom Felton’ın oynadığı Stratton filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Stratton filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Stratton filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Stratton konusu

M16 ajanı olan John Stratton, ölümcül kimyasal silahların çalınmasını önlemek için meslektaşı Marty ile birlikte İran'a gönderilir. Ancak görev sırasında beklenmedik durumlar meydana gelir ve bu sırada Marty ağır bir şekilde yaralanır. Yaşananların ardından M16'daki üstleri tarafından geri çağırılan Stratton, öldüğü düşünülen eski Sovyet operatörü Barovsky'nin hayatta olduğunu ve çalınan kimyasal silahları kullanarak eski patronlarından intikam almayı planladığını öğrenir. Stratton, Barovsky'yi durdurmak için zaman karşı yarışır.

Stratton oyuncuları

Dominic Cooper, Tyler Hoechlin, Thomas Kretschmann, Tom Felton

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.