Suşehri Akşar Köyü

Suşehri Akşar Köyü

Akşar Köyü haberleri, Suşehri Akşar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Akşar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sivas Köyleri Arasında yer alan Akşar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Suşehri  Akşar Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akşar Köyü son dakika gelişmeleri, Akşar Köyü ne özgü yemekler, Suşehri Akşar Köyü nün tarihi, Akşar Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akşar Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akşar Köyü , Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akşar Köyü Resimleri ve Akşar Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Suşehri Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Suşehri Sivas Arası Kaç Km? Suşehri Hava Durumu? Sivas Köyleri ve Suşehri Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sivaslı iseniz Sivas Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sivaslı Ünlüler arasında Suşehri Akşar Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Suşehri Doğumlu Ünlüler Kimler?

AKŞAR KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Akşar, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Ekonomik sebeplerle büyük şehirlere sürekli göç vermiştir. Yaz dönemlerinde köyü nüfusu büyük şehirden gelenlerle artmaktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır kullanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Köyü ikiye bölen bir ırmak ve üzerinde bir köprü bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.