Tatilciler Ferhat Göçer’le coştu

Tatilciler Ferhat Göçer’le coştu

Bayram coşkusunu Alanya'da bulunan Wome Deluxe Otel misafirleri ile paylaşan Ferhat Göçer, anne ve babasının bugüne dek bilinmeyen bir özelliğini ilk kez...

Bayram coşkusunu Alanya'da bulunan Wome Deluxe Otel misafirleri ile paylaşan Ferhat Göçer, anne ve babasının bugüne dek bilinmeyen bir özelliğini ilk kez açıkladı.

Otel misafirleriyle bir araya gelen Ferhat Göçer, sesi ve performansı ile sevenlerini adeta büyüledi. Kurban Bayramının ikinci gününde Wome Deluxe Anfi Tiyatro'da düzenlenen ve yaklaşık bini aşkın misafirin katıldığı konserde, sahneye "Yıllarım Gitti" şarkısıyla gelen Ferhat Göçer, "Aşkın Mevsimi Olmaz ki" "Cennet" "Kızım" "Unutmuş Çoktan" "Gül ki Sevgilim" "Ayrılırsak Ölürüz Biz" "Yastayım" gibi hit olmuş eserleriyle devam etti. Repertuvarına eklediği "Islak Islak" "Aldırma Gönül" "Hakim Bey" gibi parçalarla da unutulmaz bir konsere imza atan Göçer, anne ve babasına ait çok özel bir anısını ilk kez anlattı.

Cem Karaca'nın unutulmaz bestelerinden olan Islak Islak şarkısını seslendiren Ferhat Göçer, "Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine?, Ne olur ıslak ıslak bakma öyle, Saçını dök sineme derdini söyle, Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle" dizelerinin arasına girerek annesinin, babasını hiç görmeden evlendiğini söyledi. Nikah için salona gelen annesine "kızım eşini görmek ister misin?" diye sorulmasına rağmen, "bu saatten sonra görsem ne olur, görmesem ne olur" diyerek cevap veren annesinin, babası ile ilk kez nikahtan sonra görüştüğünü anlattı. Göçer, "Evet her genç kadın bu kadar şanslı olmayabiliyor ama benim annem çok şanslıymış, babamla yıllarca büyük bir aşk yaşamışlar. Babam da yıllar boyunca işte bu şarkıyı her dinlediğinde her bir kelimesini anneme armağan edermiş" dedi.

Konserini "Unutamayacağım coşku dolu bir gece oldu" sözleriyle özetleyen ünlü sanatçı, tüm Türkiye ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı ve herkese mutlu bir bayram ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Konserin ardından otel adına Ferhat Göçer'e plaket ve çiçek takdim eden Ortadoğu Grup Kurumsal İletişim Müdürü Ümit Sanlav, "Aslında bu plaketi Ortadoğu Grup CEO'su Mehmet Gür bey takdim edecekti. Fakat Ortadoğu Grup adına hüzünlü bir gündeyiz, Gür ailesinden bir büyüğümüz ve bir mesai arkadaşımızı kaybettik. Mehmet Gür Cenaze dolayısıyla bizlerle olamadı. Profesyonellik gereği program akışımızda bir değişiklik yapmadık ve bu konserle otelimizde tatilini geçirmekte olan misafirlerimize, unutamayacakları farklı bir bayram yaşatmak istedik. Bu konserleri sürekli hale getirerek tüm misafirlerimizin bundan faydalanmasını hedefliyoruz" dedi. Ortadoğu Grup CEO'su Mehmet Gür'de yolladığı mesajda "Başta tüm İslam alemi olmak üzere, bayram coşkumuza ortak ola misafirlerimizin Kurban Bayramını tebrik ederim" dedi.

Tatilciler Ferhat Göçer’le coştu

Tatilciler Ferhat Göçer’le coştu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.