Tenet filmi ne zaman çıkıyor, Tenet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine gibi oyuncuların rol aldığı zihin bükme gerilim filmi fragmanı yayınlandı. Peki Tenet filmi ne zaman çıkıyor, Tenet filmi konusu nedir oyuncuları kim?

Tenet Filmi Ne zaman çıkıyor?

Tenet Fragman ın içerisinde bir çıkış tarihinden bahsedilmese de, WB’un YouTube kanalındaki ayrıntılar bölümünde hala filmin ilan edilmiş eski yayın tarihi olan 17 Temmuz 2020 tarihi duruyor. Koronavirüs salgını durumu yayın tarihini etkileyebilir.

Christopher Nolan, fragmanının “35mm, 70mm ve IMAX özelliklerinde” yayınlarının yapılmadan filmini dijital platformlarda kesinlikle yayımlamayacağını biliyoruz.

Tenet Filmi Konusu nedir?

“Uluslararası casusluk dünyasının” tam tersi diğer dünyada “yer alan Tenet III. Dünya Savaşı’nı önlemek için zamana karşı yarışırken Washington’un hamlelerini takip ediyor.”

Tenet Filmi Nerede Çekildi?

Christopher Nolan'ın büyük bütçeli yeni filmidir. Çekimlerinin bir kısmı Estonya'da gerçekleşen filmin kadrosunda Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh ve Michael Caine gibi ünlü isimler yer alıyor. 

Tenet Filmi Oyuncuları kimler?

 Warner Bros. yönetmen Christopher Nolan’ın merakla beklenen zihin bükme gerilim filmi Tenet' de John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine gibi oyuncular yer alıyor.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.