The X-Files 11. Sezon 10. Bölüm Fragmanı İzle

The X-Files 11. Sezon 10. Bölüm Fragmanı İzle

The X-Files 11. Sezon 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı, The X-Files’in 11. sezon 10. bölümü 21 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

The X-Files dizisinin yeni bölümü olan 11.Sezon 10. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen The X-Files, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. The X-Files dizisi 11.Sezon 10. Bölüm yeni fragman izle…

The X-Files’in 11. sezon 10. bölümü 21 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

The X-File Genel Hikaye

Emekli federal ajan Doktor Scully, hayata veda etmek üzere olan Christian'ın ölmesini engellemeye çalışmaktadır. O esnada FBI ajanı Drummy, Doktor Scully’e beklenmedik bir ziyarette bulunur. Scully'den hayati önem arz eden bir talepte bulunacaktır: "FBI ajanı Monica Benan dahil, kaybolan kızları bulmak için X-Files departmanındaki Scully’nin arkadaşı eski FBI ajanı Fox Mulder’ı göreve geri çağırmasını".

Scully'nin Mulder’ı ikna etmesi bir hayli zor olsa da sonunda bunu başarır. Kaçırılan kızları zihninde gördüğüne inanan ve eskiden sübyancı olan rahip Joseph (Joe) Fitzgerald Crissman FBI ile iş birliği yapar. Doktor Scully rahip Joseph Fitzgerald Crissman inanmaz ve onu sürekli sorgular. İş üstünde olan ekip bir kızın daha kaçırıldığının haberini alır. İnanmak isteyenler için Gizli Dosyalar yeniden açılıyor. 6 yıllık bir aradan sonra X-Files geri dönüyor. Komedi filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz Amanda Peet ve Billy Connely bu sefer bambaşka film tarzıyla karşımıza çıkıyor. X-Files yaratıcılarından yazar Chris Carter, bu sefer de yönetmen koltuğunda.

The X-File 11. Sezon 10. Bölüm İzle

 The X-Files dizisinin yeni bölümü olan 11. Sezon 10. Bölümünü çarşamba günü Fox Broadcasting Company kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.