Tozkoparan 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Tozkoparan 13. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Tozkoparan 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Tozkoparan 13. Bölümünü pazar günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan 13.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Tozkoparan, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Tozkoparan 13.Bölüm yeni fragman izle…

tozkoparan-13-bolum-fragmani

Tozkoparan 13. Bölüm İzle

Azmi, bakkalı Sezgin'e emanet ederek şehir dışına çıkar. Bakkalda işleri bir adım ileriye götürmek isteyen Sezgin Hoca'nın aklında hiç olmayacak bir fikir vardır.
 
Salih, duydukları üzerine Mavi Ay takımı ile çalışmaları durdurmakta kararlıdır. Çocuklar, tüm uğraşlarına rağmen Salih'i tekrar hocaları olmaya ikna edemezler. Mavi Ay ile dersleri bitiren Salih’ın sırlarına açılan kapı biraz daha aralanır.
 
Sinan'ın tavırlarına daha fazla dayanamayan Karayel takımı dağılma kararı alır. Bu duruma bir hayli şaşıran ve üzülen Sinan ne yapacağını bilemez.
 
Cihan Hoca’nın devreye girmesi ile Salih, Mavi Ay takımı ile derslere dönecek mi? Salih’in esrarengiz sırrı ne? Karayel takımı dağılmakta kararlı mı? Tek başına kalan Sinan’ın bir sonraki hamlesi ne olacak?

Tozkoparan dizisinin yeni bölümü olan, 13.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tozkoparan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tozkoparan dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.