Ttb’ye Pkk Tepkisi

Ttb’ye Pkk Tepkisi

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın PKK ile ilgili paylaşımına sert tepki gösterdi.

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın PKK ile ilgili paylaşımına sert tepki gösterdi.

Doğruyol açıklamasında şunları söyledi, “Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı ve adli tıp uzmanı Doktor Şebnem Korur Fincancı’nın,  PKK’nın propaganda yayın kuruluşu gibi çalışan Medya Haber’de yaptığı TSK’nin Kürdistan Bölgesi topraklarında PKK’lılara karşı kimyasal silah kullanıldığı iddiaları Ordumuza düşmanlıktır. Son zamanlarda Terör örgütüne karşı yapılan mücadelede önemli kayıplar veren Teröristlerin kayıplarını hazmedemeyen ülke içindeki avenelerinin Türk Silahlı Kuvvetlerimize adeta Uluslararası kuruluşlara şikâyet eder tarzda yaptığı açıklamalar Devletimize Milletimize ihanettir. Yaklaşık 40 yıldır terörle mücadele eden bu milletin, 20 yaşındaki gencecik askerleri şehit olurken, terörün etkili olduğu vatan topraklarımızda, doktorumuz, hemşiremiz, öğretmenimiz ve o bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız, hatta beşikteki bebeklerimiz katledilirken sessiz kalanların terör kan kaybedince askerimizi suçlamaları kabul edilemez. Birinci Dünya Savaşı, Çanakkale Zaferi ve İzmir’in işgalinde karşı bir isyan hareketi olan 14 Mart ruhundan yoksun, 1921’de öğrencileri şehit olduğu için mezun veremeyen Tıbbiyelilerin kemiklerini sızlatan söz konusu açıklamanın mutlaka karşılığı olmalıdır. Askerimizin terörle mücadelesinin, sadece terör örgütlerini değil, terör örgütlerinin destekçilerini de rahatsız ettiği ortadadır. Tüm tabiplerimize sesleniyoruz; odanıza sahip çıkın. Seçim zamanlarında devletine milletine sahip çıkan tabip arkadaşlarımıza yönetime getirmek için oy kullanmaya gidin. Gidin ki meydan birilerine kalmasın.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.