Turgut Alp kimdir? Turgut Bey - Rüzgar Aksoy kim, kaç yaşında, nereli?

Turgut Alp kimdir? Turgut Bey - Rüzgar Aksoy kim, kaç yaşında, nereli?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın yeni sezonu yarın akşam başlıyor. Kuruluş Osman'ın 65. bölümünde çok sayıda oyuncu kadroya dahil oldu. Peki, Kuruluş Osman Turgut Alp kimdir? Turgut Bey - Rüzgar Aksoy kaç yaşında, nereli?

Kuruluş Osman'ın 3. sezonu yarın akşam 20:00 de ATV ekranlarında başlayacak. Yeni sezonda birçok yeni oyuncu diziye katılıyor. En çok merak edilen karakter ise 2. sezonda olduğu gibi Turgut Alp olmuştu. 3. Sezonda Turgut Bey'e kimin hayat vereceği yine merak konusu oldu. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre o isim bell oldu. Kuruluş Osman'da Turgut Alp/Bey karakterini Rüzgar Aksoy canlandıracak. Peki,  Rüzgar Aksoy kimdir, kaç yaşında, nereli?

TURGUT BEY'İ KİM CANLANDIRACAK?

Kuruluş Osman'ın 3. sezonunda diziye dahil olacak Turgut Bey, karakterine oyuncu  Rüzgar Aksoy hayat verecek.

 

ruzgar-aksoy-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpeg

RÜZGAR AKSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Rüzgar Aksoy, 5 Ocak 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Haliç Üniversite Konservatuvar Bölümü mezunu olan Aksoy ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında başrollerinde Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt’un yer aldığı Adanalı dizisinde gerçekleştirdi. Oyunculuk kariyerine Serçe, Türkan, Annem Uyurken , Ah Neriman, Kara Sevda, Yüz Yüze dizileri ile devam eden Rüzgar Aksoy, aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da bir çok projede yer aldı. Oyuncu son dönemde Keşif Çanakkale ve Deliler filminde rol aldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.